Menu Sluiten

Bekijk Animal, de nieuwe clip van Lorrèn

Eind 2015 verscheen het debuutalbum Shades Of Blue van de 23-jarige zangeres Lorrèn, een mix van soul, jazz en pop. Met haar eerste single The Game Of Love werd Lorrèn eerder dat jaar uitgeroepen tot Radio 2 Talent. Nu is er een nieuwe single met bijbehorende videoclip: Animal.

Lorrèn: “Het nummer Animal heb ik geschreven voor alle meisjes over de hele wereld. Ik denk dat elke vrouw een bepaalde kracht heeft diep van binnen, iets dat niemand van ze weg kan nemen. Deze energie noem ik ‘The Animal’. Veel vrouwen op de wereld hebben nog steeds niet de vrijheid om te zijn wie ze willen zijn. Mijn geluk is dat ik in een land leef waar ik als vrouw de persoon kan zijn die ik wil zijn, dat wens ik iedereen toe. Animal is het liedje waarmee ik de innerlijke kracht van de vrouw wakker wil maken. Dus meiden, dit lied is voor jullie! Wees de persoon die je wilt zijn… and don’t let them take it over!”

Bekijk de video hier

Deel bericht

Laatste nieuws

Nieuwe Jazzism uit

In de nieuwe Jazzism onder meer trompettist Ambrose Akinmusire, zangeres Lizz Wright en fenomeen John Zorn. Het nieuwste nummer van Jazzism ligt vanaf 9 februari

Lees verder »