Menu Sluiten

Downloads: Yellowjackets, Kapok en Carmen Souza

De afgelopen twee jaar was Mijke & Co Live! het livemuziekprogramma van de NTR op NPO Radio 6 Soul & Jazz. Met livemuziek als rode draad, dagelijks boeiende gasten, specials, oud en nieuw vinyl, concerttips, vrijkaarten en elke woensdag een wervelend programma met prominente gasten en de huisband The Ob6sions vanuit de Sugar Factory in Amsterdam. Door het stoppen van NPO Radio 6 is dit de laatste Ambassador’s Choice. Nog eenmaal namens Co de Kloet en Mijke van Wijk het beste van de laatste eigen live-opnames uit de Sugarfactory! 

1. Yellowjackets – Spirit Of The West
Wat zijn we ontzettend trots dat deze legendarische fusiongroep in het programma heeft gespeeld.

Download

2. Kapok – Pediplen
Eén van de leukste jonge jazzbands van dit moment, met de bijzondere bezetting van hoorn, gitaar en (aangepaste) drums.

Download

3. Gilad Hekselman Trio – Eyes To See
Na al een heel concert te hebben gespeeld, kwam het trio van de Israëlische gitarist nog een set spelen in de Sugarfactory. De lichten gedimd, het trio dicht bij elkaar op het podium en daar gebeurde het: pure magie!

Download

4. Carmen Souza & Theo Pascal – Moonlight Serenade
De Kaapverdische zangeres en Portugese bassist werken al dertien jaar samen, toch is er nu pas voor het eerst een plaat uit onder beider naam. Een prachtige samenwerking!

Download

5. The Ob6sions & Marco Rosano – Body & Soul
We vragen artiesten altijd om wat te jammen met onze huisband. Het was goed te horen dat het tussen The Ob6sions en de klarinetist van Orkesta Mendoza het ontzettend goed klikte!

Download

6. Jonathan Scales Fourchestra – TNFJ
Rockende jazzband van een steelpanvirtuoos!

Download

Deel bericht

Laatste nieuws