Menu Sluiten

Downloads: Hermine Deurloo, Stanley Jordan, Mike del Ferro

Het livemuziekprogramma van de NTR op NPO Radio 6 Soul & Jazz op weekdagen van 22.00 tot 1.00 uur! Met livemuziek als rode draad, dagelijks boeiende gasten over de vloer, specials, oud en nieuw vinyl, concerttips, vrijkaarten en elke woensdag een wervelend programma met prominente gasten en huisband The Ob6sions vanuit de Sugar Factory in Amsterdam. Jij kunt er gratis bij zijn. Namens Co de Kloet en Mijke van Wijk hier zes exclusieve downloads van eigen liveopnames uit de Sugarfactory in de Ambassador’s Choice! Te downloaden op jazzism.nl. Check ook www.facebook.com/mijkecolive

1. Stanley Jordan – My One And Only Love
“Fenomenaal gitarist! Met zijn eigen ontwikkelde ‘touch technique’ kan hij twee melodien tegelijk spelen.”

Download

2. Amstel Big Band feat. Andy Ninvalle – The Wood Song
“Arrangeur en dirigent Sven Schuster weet de Amstel Big Band tot grote hoogtes te brengen. Samen met Beatboxer Andy Ninvalle laten ze een bigband klinken als nooit te voren.”

Download

3. Jonn Reyna Quartet – Sensodyne (‘the horrible taste of the average toothpaste’)
“Het Nederlandse pianowonder Jonn Reyna samen met zijn geweldige band met onder andere Herbie Hancock-drummer Gene Jackson.”

Download

4. Hermine Deurloo & Zapp 4 – Una Volta
“Alsof ze voor elkaar gemaakt zijn: mondharmonicaspeelster Hermine Deurloo en strijkkwartet Zapp 4. Wat een combinatie!”

Download

5. Mike del Ferro – Besame Mucho
“Pianist Mike del Ferro speelde in meer dan 114 landen en maakt een tien cd-serie geïnspireerd op al die reizen. Bij Mijke & Co Live liet hij al wat horen!”

Download

6. Max Ionata, Francesca Tandoi, Frits Landesbergen en Sven Schuster
“Italiaans saxofonist Max Ionata ontmoette drummer Frits Landesbergen op een festival en ze maakten het plan: wij moeten samen gaan spelen. En dat geschiedde!”

Download

Deel bericht

Laatste nieuws