Menu Sluiten

Zondagmiddag topjazz via livestreams vanuit TivoliVredenburg

Zolang de deuren van de concertzaal gesloten blijven voor fysieke concerten verzorgt TivoliVredenburg in Utrecht iedere week een zogeheten Sunday Afternoon Jazz Livestream, met concerten van onder meer Ben van den Dungen, Hans Dulfer en Jasper van ’t Hof.

Elke zondagmiddag vanaf 16:00 uur biedt TivoliVredenburg ‘knisperverse jazz van de toplaag van de Nederlandse jazz’, zoals de organisatie dat uitdrukt.

De livestreamtickets zijn per concert los te koop, maar samen zijn ze voordeliger.

Hans Dulfer

Zondag 7 maart wordt in deze serie het spits afgebeten door veteraan Hans Dulfer. Al 65 jaar neemt  Dulfer een prominente plek in de Nederlandse jazzscene. Om dit te vieren én omdat de saxofonist in 2020 de leeftijd van tachtig jaar heeft bereikt, presenteert Dulfer een band met gerenommeerde muzikanten (Koen Schouten op sax, Jerome Hol op gitaar, Planet T aka Coen van Dam op keys) en vers repertoire, doorspekt met Dulferklassiekers.

Ben van den Dungen

Een week later is het podium voor het Ben van den Dungen Quartet, met daarin Miguel Rodriguez op piano, Marius Beets op bas en Gijs Dijkhuizen op drums. Deze gelouterde band brengt een ode aan John Coltrane, met 21ste eeuwse interpretaties van klassiekers als Blue Train, Giant Steps en uiteraard A Love Supreme.

Jasper van ’t Hof

Op zondag 14 maart is de beurt aan toetsenvirtuoos Jasper van ’t Hof, met zijn sterrenensemble Four Horns & A Bass, met daarin Tineke Postma, Paul van Kemenade, Dick de Graaf en Ilja Reijngoud. De laatste tekende ook voor de arrangementen van dit eenmalige concert.

Tickets voor deze livestreams zijn te boeken via TivoliVredenburg, vaak zijn deze shows ook achteraf nog terug te zien.

What do you want to do ?

New mail

What do you want to do ?

New mail

Deel bericht

Laatste nieuws