Menu Sluiten
Nathalie Schaap uit Zwolle, zingt en speelt contrabas

Zaterdag in Den Bosch: Conservatorium Talent Award

Aanstaande zaterdag 28 april wordt door twaalf Conservatorium-studenten gestreden om de Conservatorium Talent Award. Plaats van handeling: de Verkadefabriek in ’s-Hertogenbosch. 

De CTA biedt een podium aan aanstormende jazzmuzikanten. Acht conservatoria uit Nederland vaardigen hun beste studenten af voor de strijd om de felbegeerde Conservatorium Talent Award 2018. 

Bijzonder is dat de jazzmuzikanten in verschillende disciplines meedoen: van zang tot gitaar en van saxofoon tot piano. De muzikanten worden beoordeeld op speltechniek, improvisatie, creativiteit overtuigingskracht en presentatie. 

De wedstrijd is gratis te bezoeken op zaterdag 28 april 2018 van 11.00 tot 18.00 uur in de Verkadefabriek in ‘s-Hertogenbosch. ’s Avonds treden de musici opnieuw op tijdens de finale. De deelnemende studenten zijn: Prashant Samlal (Utrecht, gitaar), Hiske Oosterwijk (Groningen, zang), Daniel Clason (Rotterdam, trompet), Nathalie Schaap (Zwolle, zang en contrabas), Erik Verberne (Tilburg, gitarist), Wouter Kühne (Amsterdam, drums)Tommie Sjef Koenen (Arnhem, gitarist) en Luka van de Pol (‘s-Gravenhage, saxofonist)

Deel bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on print
Share on email

Laatste nieuws

Leuven Jazz is groots en divers

Leuven Jazz zag het groots en vooral verscheiden voor de zevende editie. Een internationale topavond, jong Belgisch talent, filmvoorstellingen, huiskamerconcerten en tentoonstellingen verspreid over de

Lees verder »