Menu Sluiten

Welkom op het Jazzism NSJ-blog!

Voor wie het nog niet weet: ja, wij van Jazzism verheugen ons enorm op de aaanstaande editie van het North Sea Jazz Festival. En we gaan dit delen met jullie. Al onze belevenissen, als Kuifje in Jazzland, zullen we dagelijks meerdere keren naar buiten brengen. Wat we bijvoorbeeld morgenavond vonden van Pharrell Williams, Phronesis en Vieux Farka Touré, om maar eens een greep te doen uit die enorme grabbelton aan acts & artiesten die in Rotterdam op de planken zal staan.

Zeker zullen we vaderlandse saxtrots Ben van Gelder checken, die wellicht Ambrose Akinmusire in zijn band meeneemt….toe maar. Natuurlijk ook Mehliana, het electronisch wonderkind van Brad Mehldau en drummer Mark Guiliana…..en Joshua Redman met het Metropole Orkest, dat trouwens veelvuldig aanwezig is met verschillende opstellingen en gastartiesten, artist-in-residence Christian McBride, het Blue Note 75-podium met o.a. Ambrose Akinmusire, Benny Golson etc. en natuurlijk de niet te missen altijd gloedvolle Gregory Porter……En dan hebben we het alleen nog maar over morgen hé ….?

Volg ons dus online en, als je ter plaatse bent, bezoek ons op de Jazzism stand, waar niet de minste artiesten langs gaan komen om even te chatten en/of een handtekening te zetten: van Ibrahim Maalouf tot…..niet de minste artiesten hebben toegezegd langs te komen. Daarbij valt er een geweldige Trevor James tenorsaxofoon te winnen, ter waarde van 3400e !
Dus be there or be square. Geniet en tot snel!

Jazzism

Deel bericht

Laatste nieuws