Menu Sluiten

Vrijdag finale SUBLIME 500 live vanuit de Ziggo Dome

Komende vrijdag wordt de finale van de SUBLIME 500 live uitgezonden vanuit de Ziggo Dome. De enige hitlijst met de beste funk, soul & jazz-platen ooit gemaakt, die is samengesteld door de luisteraars van SUBLIME. Aanwezig zijn onder meer Candy Dulfer, Trijntje Oosterhuis en Alain Clark.

Het event wordt ook live uitgezonden op Ziggo TV Kanaal 13.

Aretha Franklin

Funk, soul & jazz-muziek staat voor verbinding, dat juist in deze tijd waarin we elkaar minder zien, zo belangrijk is. Door muziek kan je elkaar toch muzikaal aanraken, wat hoop en troost biedt. Dit is ook te zien in het feit dat veel luisteraars gestemd hebben op melancholische nummers, zoals Lean On Me van Bill Withers, Wish I Didn’t Miss You van Angie Stone en I Say A Little Prayer van Aretha Franklin.

Deze nummers staan hoger in de lijst dan vorig jaar. De artiesten die dit jaar het vaakst in de SUBLIME 500 staan zijn Prince, Gregory Porter, Stevie Wonder, Michael Jackson en Earth, Wind & Fire.

Candy Dulfer

Vrijdag wordt in de Ziggo Dome de lijst vanaf 14.00 uur in een 7-uur durende live-uitzending op Ziggo TV afgesloten met gastpresentatoren als Alain Clark, Trijntje Oosterhuis en Candy Dulfer. In de live-uitzending wordt ook bekendgemaakt welke plaat dit jaar op nummer 1 staat.

Nadat de nummer 1 gedraaid is, zal in een speciale Funky Friday-uitzending SUBLIME-dj Jaap Brienen de platen draaien die de hitlijst net niet gehaald hebben, aangevraagd door luisteraars. Daarna zal dj Rob Manga in The Weekendmix een non-stop liveset draaien met de hoogtepunten uit de SUBLIME 500.

Deel bericht

Laatste nieuws