Menu Sluiten

Video: Don’t Have To Be van Samantha Martin & Delta Sugar

Op 20 november a.s. verschijnt het nieuwe album van Samantha Martin & Delta Sugar. The Reckless One is de opvolger van het voor een JUNO Award genomineerde Run To Me uit 2018.

Bekijk hier alvast de video voor de single Don’t Have To Be.

De termen rauw, krachtig, funky en dansbaar zijn van toepassing op het album van deze uitstekende Canadese band. En de stem van La Martin? Mogen wij gruizig zeggen? En vol met soul? Kippenvel, that’s for sure!

Terwijl de pandemie vele artiesten dwong tot stilte, gebruikte de Canadese Samantha Martin haar tijd om haar nieuwe album The Reckless One op te nemen, totdat het een rauw en funky statement was waar ze mee voor de dag kon komen.

Martin, geboren in 1983 in Edmonton, Canada, en is beinvloed door zangeressen als Aretha Franklin en Sharon Jones. Inmiddels heeft ze vijf albums op haar naam staan, die bij de critici en bij de liefhebbers van rootsy soul, blues en gospel in zeer goede aarde vielen.

Sinds drie jaar heeft ze een contract bij Gypsy Soul Records, een Canadees label waar creatieve vrijheid hoog in het vaandel staat.

Als de tekenen ons niet bedriegen komt Samantha Martin volgend jaar met haar band naar het oude continent, om de release van The Reckless One kracht bij te zetten.

Luister hier alvast naar het vorige album van Samantha Martin & Delta Sugar, Run To Me uit 2018.

Deel bericht

Laatste nieuws