Menu Sluiten

Under the Surface nam video op in Oekraïne

Soms haalt de actualiteit de muziek in. Afgelopen oktober nam het Nederlandse trio Under the Surface de videoclip bij hun single ‘Miin Triuwa’ op in Oekraïne. Vorige week hielden ze een online benefietconcert om geld in te zamelen voor Giro 555. 

Voor de release van hun vorige maand verschenen album ‘Miin Triuwa’ (Mijn Trouw), trok het trio in oktober 2021 naar Oekraïne om net buiten Kiev de videoclip bij de single ‘Miin Triuwa’ op te nemen. De driedaagse shoot werd geregisseerd door Nataliya Tachinskaya. Gitarist Bram Stadhouders op Facebook: “De albumhoes is een foto van een  Oekraïens landschap en ook al onze nieuwe persfoto’s zijn daar gemaakt.” Stadhouders vervolgt: “Toen we daar waren, zijn we geraakt door de passie, de energie en het vuur van de Oekraïners. Om nu, een paar maanden later, in deze situatie te zitten, is verschrikkelijk en onwerkelijk.”

Klik hier voor meer informatie. Een uitgebreid interview met Under the Surface lees je in de volgende Jazzism, die op 22 april verschijnt.

 

 

 

Deel bericht

Laatste nieuws