Menu Sluiten

Typhoon headliner So What’s Next?

 

Typhoon is de vierde headliner voor de tweede editie van So What’s Next? op zaterdag 1 november in Muziekgebouw Eindhoven. De line-up wordt verder aangevuld met de soulvolle zangeres Eveline Vroonland, singer-songwriter Becca Stevens, heavy impro blazer James Brandon Lewis, die met één been zwaar leunt op de gospel en soul, en het Nederlandse antwoord op de New Urban Jazz: Lars Dietrich Trio.
Wát een jaar voor de rapper die opgroeide als Glenn de Randamie, en zichzelf opnieuw uitvond tijdens zijn meesterlijke laatste album Lobi da Basi (Liefde is de baas). Een plaat waarop we liefst zeven jaar moesten wachten! Het wachten werd echter ruimschoots beloond met een plaat die alom de hemel in geprezen is. Een overwinningstour volgde, die hem langs een uitpuilend Lowlands en North Sea Jazz Festival bracht, alsmede de status van ‘huisband’ bij De Wereld Draait Door.

Tijdens het festival treden verder onder meer op: Selah Sue, Ibrahim Maalouf, Bugge Wesseltoft, Henrik Schwarz & Dan Berglund Trio, Robert Glasper Experiment, Taylor McFerrin, Windkracht 7 en Eveline Vroonland.

So What’s Next?
Zaterdag 1 november 2014
Muziekgebouw Eindhoven
Entree: €39 prijs (excl. servicekosten)
Aanvang: 16.00 uur
Kaarten: www.sowhatsnext.nl

 

Deel bericht

Laatste nieuws

Verslag: Music Meeting Festival

Tijdens het zonovergoten pinksterweekend bracht Music Meeting Festival een divers en sterk programma in Nijmegen. Veel energieke optredens van artiesten die verschillende genres aantrekkelijk samenbrengen.

Lees verder »