Menu Sluiten

Rembrandt Frerichs helpt Jazz in de Gracht

Het Haagse festival Jazz In De Gracht heeft dit jaar een kwaliteitsimpuls gekregen van het Rembrandt Frerichs Trio. Het programma in het Venduehuis aan de Veenkade wordt dit jaar verzorgd door de musici van het fameuze trio.

Het festival vindt dit jaar voor de veertiende keer plaats, van 29 tot en met 31 augustus in de Haagse binnenstad.

Het Rembrandt Frerichs Trio is dit jaar gevraagd om samen te werken met Jazz in de Gracht. Het gratis buitenfestival krijgt hierdoor naar eigen zeggen een flinke artistieke kwaliteitsimpuls.

Op het Venduehuis-podium is een keur aan vooruitstrevende Nederlandse én internationale jazzmusici te horen. De musici van het Rembrandt Frerichs trio, Rembrandt Frerichs, Tony Overwater en Vinsent Planjer, putten daarbij uit hun jarenlang zorgvuldig opgebouwde netwerk van internationale topmusici in de jazz.

Het Rembrandt Frerichs Trio is een van Nederlands bekendste jazz groepen. Ze namen onlangs hun elfde studio-album op, speelden op podia en festivals over de hele wereld en worden regelmatig gevraagd in televisieprogramma’s als Podium Witteman en De Wereld Draait Door.

Meer informatie is te vinden op de website van Jazz in de Gracht

Deel bericht

Laatste nieuws

Nieuwe Jazzism uit

In de nieuwe Jazzism onder meer trompettist Ambrose Akinmusire, zangeres Lizz Wright en fenomeen John Zorn. Het nieuwste nummer van Jazzism ligt vanaf 9 februari

Lees verder »