Menu Sluiten

Perfect Girl, de nieuwe single van Tristan

What Could Possibly Go Wrong? Tsja, wat kan er verkeerd gaan voor een band? Nou, ongeveer alles? Corona, met als gevolg dat alle shows gecancelled zijn? En de zangeres slash beeldbepalende frontvrouw, die besluit om halverwege de lockdown te emigreren naar Ierland?

What Coult Possibly Go Wrong is dan ook de titel van het nieuwe album van Tristan, de opvolger van The Spice Of Five, dat exact twee jaar geleden verscheen. Inmiddels bestaat de band zeven jaar, in dat tijdsbestek zijn zes albums uitgebracht, en heeft de band getourd langs kleine en grote podia in Nederland, Polen, Duitsland, Indonesië en in Engeland, waar de band bij de liefhebbers een behoorlijke staat van dienst heeft opgebouwd.

Steve Lukather

Bij de liefhebbers van zogeheten ‘feel good acid jazz’, zoals de band dat zelf zo treffend uitdrukt. Ofwel een even doeltreffende als dansbare mix van funk, jazz en pop, die de band waardering opleverde van Toto-gitarist Steve Lukather, en in de studio bracht met de Britse saxofonist Nigel Hitchcock en met trompettist Randy Brecker. Diezelfde liefhebbers, die de muziek van Tristan in dezelfde divisie positioneren als branchegenoten Incognito en de Brand New Heavies.

Emigreren

Totdat afgelopen jaar de dingen een beetje scheef liepen…toetsenist Coen Molenaar (Conrad Miller Trio, Jan Akkerman): ,,Zangeres Evelyn Kallansee vertelde afgelopen zomer dat zij naar Ierland ging emigreren, deels ingegeven door de Corona-crisis. Aangezien wij toch graag door wilden gaan, en in april een nieuw album uitbrengen , zijn we op zoek gegaan naar een nieuwe zangeres voor de band. Naast een goede stem wil je, als je veel on the road bent zoals wij, ook iemand hebben die prettig en relaxed is als je veel dagen op elkaar geplakt zit in een busje..:)

En iemand die onze muziek te gek vindt en er voor wil gaan. Die zangeres hebben we in Jaycilee Teterissa gevonden! Ze heeft lekker frisse ideeën qua teksten en benadering . We hebben dan ook in korte tijd 14 nieuwe tracks opgenomen waaronder de nieuwe single Perfect Girl . What Could Possibly Go Wrong is de toepasselijke nieuwe titel van het album en is toch ook een beetje ons levensmotto!’’

What Could Possibly Go Wrong verschijnt in april. Hier onder vind je een preview van het album.

What do you want to do ?

New mail

What do you want to do ?

New mail

Deel bericht

Laatste nieuws