Menu Sluiten

North Sea Jazz en NN Group bundelen krachten

North Sea Jazz en NN Group bundelen de krachten en starten een driejarig partnership. Vanaf de komende editie is NN titelsponsor van het festival, waarvan de naam vanaf nu dan ook het NN North Sea Jazz Festival zal zijn. In 2018 wordt het festival gehouden op 13, 14 en 15 juli 2018 in Rotterdam Ahoy.

Jan Willem Luyken, directeur van North Sea Jazz: “North Sea Jazz Festival is er trots op NN Group als nieuwe naamgevende partner te verwelkomen. Ik kijk enorm uit naar de samenwerking met NN, een prachtig internationaal merk, met stevige wortels in Rotterdam. Samen delen we de overtuiging dat muziek een zeer belangrijke rol speelt in de samenleving. Deze gemeenschappelijke visie vormt een solide basis voor een hecht partnership, waarin we elkaar op meerdere fronten zullen inspireren en versterken.”

Remco Barbier, Head of Branding van NN Group: “Muziek is voor veel mensen belangrijk. Bijna iedereen luistert er dagelijks naar, en muziek speelt vaak een belangrijke rol bij de grote gebeurtenissen in het leven. Dit sluit nauw aan op onze merkbelofte ‘You matter’, waarmee we willen uitdragen dat wat belangrijk is voor onze klanten, belangrijk is voor NN. Met onze partnerships willen wij mensen de mogelijkheid bieden deel uit te maken van iets bijzonders. We zijn ervan overtuigd dat we samen met North Sea Jazz deze ambitie op inspirerende wijze verder kunnen vormgeven.”

Deel bericht

Laatste nieuws