Menu Sluiten
Ramon Valle

Intieme muziek tijdens Jazz On The Sofa, Zeist

Jazz-artiesten uit Japan, Cuba, India, Duitsland, Italië en Nederland zijn op zondag 4 november te horen tijdens Jazz On The Sofa. Het intieme huiskamerfestival speelt zich af in diverse woonkamers in Zeist.

Voor het festival zijn zes woonkamers in Zeist omgetoverd tot podia ‘’waar u samen met de artiesten kunt beleven hoe puur de muziek tot u komt’’, aldus de organisatie.

De line-up voor 2018 bestaat uit: Ernst Reijseger/Harmen Fraanje, Ramon Valle, Wakaba Otsu/Tiago Lageira, Nimisha Shankar/Guglielmo Pagnozzi, Steven Kamperman/Ad Colen en Mark Lotz/Reinier Baas.

‘’Als in een woonkamer muziek wordt gemaakt, gaat dat verder dan een kunstje doen. Dan communiceert muziek tussen maker en toehoorder. Heel direct. Het zoveel mogelijk akoestisch spelen, zonder tussenkomst van technische snufjes, versterkt dat gevoel.’’

‘’Dat is waarom ‘Jazz on the Sofa’ is begonnen. Er komen ook bezoekers die niet gemakkelijk de drempel naar een podium overstappen, maar nieuwsgierig zijn naar concerten met een meerwaarde. En wat is er leuker voor jou als concertbezoeker dat je niet weet wat de middag zal brengen, wie je zult ontmoeten en waar je terecht zal komen?’’

 Zondag 4 november van 15.00 tot 18.00 uur in Zeist. Meer info en tickets op jazzonthesofa.nl

Deel bericht

Laatste nieuws