Menu Sluiten

Hermine Deurloo invites: top van Nederlandse jazz in Beauforthuis

Vanaf komende zondag opent het Beauforthuis haar digitale deuren voor een serie van zes streamingconcerten onder de artistieke leiding van mondharmonica-ster Hermine Deurloo. De top van de Nederlandse jazz komt naar het Beauforthuis in Austerlitz.

Op de agenda staan onder meer optredens van Ronald Snijders, Rembrandt Frerichs, Anna Serierse en Anton Goudsmit.

Als het niet kan zoals het moet, dan moet het maar zoals het kan. Zodoende is er onder de artistieke leiding van Hermine Deurloo een fraai rijtje artiesten gevonden om het podium mee te delen. Het concert wordt geregistreerd door de Beauforthuis videocrew en vervolgens live aangeboden via het eigen Beaufort Youtube kanaal.

Hermine gaat samen met de uitgenodigde gasten een muzikale ontmoeting aan met veel interactie. De gasten brengen eigen composities, maar er worden ook bekende stukken gespeeld.

De opdracht die Hermine daarbij meekreeg: maak een mooie mix van jong en oud vorm een divers palet van verschillende stijlen.

Eén en ander heeft geleid tot de volgende, deels voorlopige, line-up featuring Hermine Deurloo:

Op 15 november dwarsfluitist Ronald Snijders en pianiste Elizabeth Fadel. De Delftse musicus en etnomusicoloog Ronald Snijders, geboren in Suriname, is bekend om zijn jazzy wereldmuziek en heeft al meer dan 20 albums uitgebracht. De uit Brazilië afkomstige Fadel componeerde al vanaf haar 7e jaar liedjes op de piano en werd destijds verwelkomd als wonderkind.

Andere jazzmusici die hun opwachting maken in het Beauforthuis zijn onder meer Rembrandt Frerichs & tablaspeler Sandip Bhattacharya, zangeres Anna Serierse, Boy Edgarprijs-winnaar gitarist Anton Goudsmit en pianist/componist Karel Boehlee.

De aanvangstijd van ‘Hermine Deurloo invites’ is iedere zondag vanaf 15 november tot zondag 20 december om 18.30 UUR.

Een kleine bijdrage wordt vanzelfsprekend op prijs gesteld, komt ten goede aan de artiesten, en kan worden geleverd via de site van het Beauforthuis.

(foto: Stef Nagel)
What do you want to do ?

New mail

What do you want to do ?

New mail

What do you want to do ?

New mail

What do you want to do ?

New mail

Deel bericht

Laatste nieuws