Menu Sluiten

Gent Jazz 1.5, nog tot 21 juli!

Een heus jazzfestival, in coronatijd, daarvoor moet je naar Gent. Nog tot 21 juli kun je terecht voor acts als Jef Neve, LAB Trio, Antoine Pierre URBEX, schntzl en Nabou. En meer. Natuurlijk worden de coronaregels strikt gehandhaafd, en is er maar een beperkt aantal plaatsen, maar een gezellig jazzy zomeravond is gegarandeerd!

Normaal gesproken is de Bijlokesite hartje Gent het feeërieke decor voor Gent Jazz, een van de meest interessante festivals van de lage landen. Avant garde en mainstream vinden er gebroederlijk een podium, en vele sterren, van Tony Bennett tot Lady Gaga, en van Sonny Rollins tot BB King gaven acte de présence.

In 2020 is alles anders. Op de plek waar normaal de Garden Stage staat, vindt dan Gent Jazz 1.5 plaats – met (ruim) anderhalve meter afstand tussen de bezoekers en de fine fleur van de Belgische jazzscene.

Iedere avond zorgen twee of drie acts voor een aangenaam zomerse jazzsfeer, waarbij volop genoten kan worden van een hapje en een drankje.

Voor het volledige programma, dat nog niet geheel bekend is, en voor tickets (wees er snel bij, want op is op!) kun je terecht op de site van Gent Jazz.

Deel bericht

Laatste nieuws