Menu Sluiten

Gallery of Tones en doozzoo – een partnership in dienst van professionele freelance musici

** Advertorial**

Gallery of Tones biedt tijdelijk hoge korting op doozzoo

Gallery of Tones is een internationaal netwerk waar muziekprofessionals en liefhebbers elkaar ontmoeten. Deze ANBI-Stichting organiseert concerten, internationale ontmoetingen en masterclasses. Daarnaast faciliteert zij voor haar leden een online lesomgeving met doozzoo – het professionele platform voor online lessen van C. Bechstein Digital.

Partnership

Gallery of Tones is de Nederlandse partner van doozzoo. Aangesloten freelancers krijgen

• een community van professionele collega’s

• tijdelijk 70% korting op doozzooPRO (later permanent 30%)

• workshopruimtes tot 25 personen

• relevante tools speciaal voor muziekles

• perfect geluid en latentie compensatie

• 20 GB opslagruimte

Ook voor musici die zich niet willen aansluiten bij GOT is er een soepele instap. Freelancers kunnen één maand gratis en drie maanden met 20% korting hun eigen individuele doozzooPRO account starten.

Verbinding
Gallery of Tones is de verbindende schakel tussen musici en leerlingen. Maar de Non-profit organisatie doet meer: Concerten organiseren, subsidies voor projecten van haar leden werven, en de zichtbaarheid vergroten door collectieve promotie. Anders dan commerciële aanbieders verdient de stichting niet aan haar leden. Er worden bijvoorbeeld geen percentages op lesgeld ingehouden.

Overstap naar hybride muziekles gelukt
Tijdens de afgelopen periode waren veel musici gedwongen om hun online lespraktijk te beginnen. Menigeen heeft de smaak te pakken gekregen en heeft verschillende mogelijkheden onderzocht om zijn werkomgeving te professionaliseren.

De voordelen van hybride lesvormen zijn heel helder: Je kunt studenten begeleiden terwijl je op tournee bent. Je kunt klanten aantrekken die ergens op de wereldbol leven. En je kunt meer waarde voor je studenten leveren. Ideaal is een software die zowel live én online waardevol is.

Alle drempels die musici bij online les ervaren, zijn door doozzoo aangepakt. Daardoor heeft het platform de beste workflow, perfect geluid en is makkelijk in het gebruik. Niet voor niets is het de 1ste keuze van Gallery of Tones voor haar leden

Instellingen
Musikhochschule Mannheim, Deutsche Jazz Union Berlin en ook ArtEZ conservatorium kennen doozzoo. Hier krijgt de Duitse software extra punten voor de hoogste privacy en de handige beheer-omgeving. Om de instap soepeler te maken verzorgt Gallery of Tones trainingen voor musici en instellingen.

Ervaringen
“Sinds Corona moest ik veel online lesgeven en raakte ik erg gefrustreerd door geluids- en andere problemen. Ik ben blij dat doozzoo veel van die problemen oplost en mij faciliteiten geeft om de lessen beter te maken.” Frans Vermeerssen

“Ik ben er altijd voor teruggeschrokken om online les te geven, maar met doozzoo werkt het heel goed en is het zelfs leuk.” Detlef Landeck

“Met doozzoo heb ik een ongelooflijk effectieve workflow! Geen vervelend en tijdrovend gezoek meer. Voeg daarbij de top-notch geluidskwaliteit!” Ferdinand Rexforth

Contact
Kijk voor de features op doozzoo.com
 Voor 20% korting op je individuele account gebruik je bij het inschrijven de voucher code GOT3M20.

Voor 70% korting of informatie ga naar galleryoftones.com en mail je naar bestuur@galleryoftones.com.

Meer informatie
Klik hier voor meer informatie of kijk op www.galleryoftones.com.

 

 

Deel bericht

Laatste nieuws