Menu Sluiten

Finale Conservatorium Talent Award 2022

Conservatorium Talent Award (CTA) is een muzikaal jazzevenement dat podium biedt aan aanstormend talent in verschillende disciplines: van zang tot gitaar en van trombone tot contrabas. De beste studenten van zeven Nederlandse conservatoria strijden om de Conservatorium Talent Award 2022. 

De finalisten van de elfde editie zijn: Jim van de Klundert (Koninklijk Conservatorium Den Haag), Maarten Combrink (Conservatorium van Amsterdam), Sebastiaan Visser (ArtEZ, Zwolle), Mees Booden (Codarts Rotterdam), Mark Schimmel (Prins Claus Conservatorium Groningen), Fenne Scholten (HKU Utrechts Conservatorium) en Peter Willems (Conservatorium van Maastricht).

Tijdens het gratis te bezoeken dagprogramma speelt iedere finalist een set (met in elk geval een zelfgeschreven compositie) met eigen band. De kandidaten worden hierop beoordeeld door een vakkundige jury. ’s Avonds treden de kandidaten op met het Jazz Orchestra of the Concertgebouw, waarna de prijzen worden uitgereikt.

Voor het feestelijke avondprogramma worden er kaarten verkocht via www.verkadefabriek.nl/agenda/te-gast-cta-jazz-in-duketown-kandidaten-jaz-127841.

Kijk hier voor meer informatie over de Conservatorium Talent Award 2022.

Foto: Robert Arts

 

Deel bericht

Laatste nieuws