Menu Sluiten

Dulfer in boekvorm: young and foolish

75 Jaar jong, zestig jaar in het vak, en er zijn weinig beroepen die saxofonist en beroepsherrieschopper Hans Dulfer niet heeft uitgeoefend. We noemen autoverkoper, poptempeldirecteur, betaald anarchist, radiomaker, columnist, vader en platenbaas. Reden voor een boek.

‘The Story Of My Life, Young And Foolish’, een vierhonderd pagina’s tellende foliant van de hand van Nathalie Lans vertelt in full color het verhaal van de meest kleurrijke der vaderlandse jazzmuzikanten. De beroepsdwarsligger, bandleider, componist, concertorganisator, radiomaker, mede-oprichter van het Bimhuis en programmeur van het North Sea Jazz Festival ontving platina en goud voor zijn cd’s, de Wessel Ilckenprijs, de Bird Award, Terecht, want waar anderen linksaf wilden, ging Dulfer stante pede rechts. En vice versa, laat daar geen misverstand over bestaan.

Afgelopen week werd de muzikant, want dat is hij natuurlijk in de eerste plaats, uitgebreid in de watten gelegd. in de Melkweg werd het boek gepresenteerd, en Jazzism was er bij.

Hans Dulfer, The Story Of My Life, Young And Foolish is verkrijgbaar bij de betere boekhandel en bij uitgeverij Scriptum.

 

Meer info bij de uitgever

Deel bericht

Laatste nieuws