Menu Sluiten

Den Haag klaar voor Summertime Festival

*advertorial*

Van 13 – 15 juli presenteert muzikale wereldstad Den Haag het Summertime Festival. Het programma weerspiegelt de rijke diversiteit van de stad.

Musicon en Stichting Popdistrict slaan de handen ineen om de 19e editie van het Summertime Festival te organiseren. Dit jaar keert het prominente festijn terug naar de Grote Markt. Met jazz, wereldmuziek, roots en pop belooft het een rijke verscheidenheid aan stijlen en culturen. Optredens van zowel levende legendes als opkomend talent uit eigen stad. In de line-up onder meer: Michael Varekamp & Deep Down South, MB Big Band en European Swing Quintet. En het mooiste is: de toegang is gratis!

Het volledige programma vind je hier

In nauwe samenwerking met Podium de Nieuwe Kamer, FRESH! Young Jazz, JWA Jazz, Prinses Christina Concours en de Belangenvereniging voor Jazz, Wereld- en Improvisatiemuziek Den Haag (BID), is het programma samengesteld. Dit evenement wordt verder mede mogelijk gemaakt Sena Performers Fonds, de Van den Berch van Heemstede Stichting, Stichting dr. Hendrik Muller’s Vaderlandsch Fonds, Van Ommeren – de Voogt Stichting en de Gemeente Den Haag.

 

Deel bericht

Laatste nieuws