Menu Sluiten

December jazzmaand bij Hilton Amsterdam

December jazzmaand bij Hilton Amsterdam

De hele maand december is er iedere dag live jazz muziek te horen in Hilton Amsterdam. Geniet van de jonge talenten van het Concertgebouw Jazz Orchestra onder het genot van bubbels, cocktails en hapjes. De muzikanten spelen van maandag t/m vrijdag van 17.00 tot 19.30 uur en in het weekend van 13.00 tot 17.00 uur. De toegang is gratis.

Iedere dag live jazz muziek
De dagelijkse optredens vinden plaats in de bar van Hilton Amsterdam, de Half Moon Lounge. Met uitzicht over de Hilton Marina en gelegen in hartje Amsterdam-Zuid is dit een prachtige locatie om in de namiddag bij de open haard te genieten van live jazz muziek. De muzikanten spelen iedere maandag tot en met vrijdag van 17.00 tot 20.00 uur en in het weekend van 13.00 tot 17.00 uur.

Muzikale feestdagen

Tijdens de feestdagen is er een speciaal muziekprogramma bij de verschillende activiteiten die plaats vinden in het hotel. Tijdens de kerstbrunch speelt er een jazzband terwijl u samen met de hele familie geniet van verschillende warme en koude gerechten. Voor de kinderen is Kids Winter Wonderland in het hotel geopend en met uitzicht over het water vertoeft u tijdens de feestdagen in luxe en stijl.

Oudejaarsavond in style
Op oudejaarsavond biedt Hilton Amsterdam Jazz Italian Style aan om 2018 feestelijk in te luiden. In Roberto’s Restaurant wordt een authentiek Italiaans 6-gangen diner geserveerd met een walking jazz duo. Na het diner wordt het feest voortgezet op de 10de verdieping van het hotel met 360ᴼ uitzicht over Amsterdam en het vuurwerk.

Liever een minder formele sfeer? In de Half Moon Lounge vier je samen met vrienden en familie het nieuwe jaar met hapjes, drankjes en een jazzband! De jazz muziek start om 18.00 uur en het feest wordt voortgezet tot 02:00 uur.

Wilt u alle updates volgen over deze muzikale maand? Volg dan Hilton Amsterdam op  Facebook
Voor meer informatie of voor het maken van een reservering voor de kerstdagen of oudejaarsavond kunt u mailen naar operations.amsterdam@hilton.com of telefonisch via 020 – 7106036.

 

Deel bericht

Laatste nieuws

Nieuwe Jazzism uit

In de nieuwe Jazzism onder meer trompettist Ambrose Akinmusire, zangeres Lizz Wright en fenomeen John Zorn. Het nieuwste nummer van Jazzism ligt vanaf 9 februari

Lees verder »