Menu Sluiten

Bezoek de Conservatorium Talent Award 2020

De Conservatorium Talent Award is een uniek evenement dat letterlijk en figuurlijk een podium biedt aan aanstormende jazzmuzikanten. Zeven conservatoria uit Nederland vaardigen op 3 oktober 2020 hun beste studenten af die strijden om de felbegeerde Conservatorium Talent Award 2020.

De wedstrijd is gratis te bezoeken op zaterdag 3 oktober 2020 uur in de Verkadefabriek in ‘s-Hertogenbosch.

De Conservatorium Talent Award biedt letterlijk en figuurlijk een podium aan afstuderende jazzmuzikanten. Het wordt gezien als een springplank voor de carrière van eerdere winnaars, zoals Mo van der Does (foto, 2019), Prashant Samlal (2018), Sanne Rambags (2017), Lizzy Ossevoort (2016), Sebastiaan van Bavel (2015) en Maarten Hogenhuis (2014).

De optredens van deze geselecteerde muzikanten zijn een bijzondere gelegenheid om de sterren van morgen nu al te zien en te horen. Bijzonder is ook dat jazzmuzikanten in verschillende disciplines de degens kruisen: van zang tot gitaar en van saxofoon tot piano. Maar één dingen hebben zij gemeen: het niveau is erg hoog.

De finalisten van dit jaar zijn: 12:00 Tijn Heijblom – Zang – Conservatorium Tilburg, 13:00 Paul Van de Calseijde – Saxofoon – Conservatorium Rotterdam, 14:00 Marit van der Lei – Zang – Conservatorium Den Haag, 15:00 Gijs Idema – Gitaar – Conservatorium Amsterdam, 16:00 Dani Brands – Piano – Conservatorium Zwolle en 17:00 Manon Nijenhuis – Zang – Conservatorium Utrecht.

Gratis registratie voor de optredens (i.v.m. corona verplicht!) kan via de site van Jazz In Duketown. Het is mogelijk meerdere optredens te bezoeken.

Deel bericht

Laatste nieuws