Menu Sluiten

Bekijk de nieuwe clip van Gregory Porter

Gregory Porter is terug, maar dat was u vast al opgevallen. All Rise, zijn zesde album alweer, verschijnt half april, maar bij wijze van voorproefje is hier zijn nieuwe single, Revival.

All Rise is de opvolger van Nat King Cole & Me, een eerbetoon aan zijn favoriete performer, en het vorig jaar verschenen uitstapje met Jeff Goldblum.

De populaire Amerikaan laat op zijn nieuwe album opnieuw horen over een krachtig, maar ook innemend stemgeluid te beschikken, waarover hij zelf al zei:  “I was soothed by my voice as a child and I think that’s the same thing others get from it. I’m trying to heal myself with these songs.”

Onze recensent Angelique van Os heeft het album al gehoord, en zij kwam tot de conclusie dat ”de hele plaat zijn herkenbare jazzsoul-signatuur ademt, met bijzonder catchy arrangementen. Zoals altijd zitten er in de teksten veelal diepere lagen en poëtische boodschappen verscholen, die de songs meer diepgang geven. All Rise is wederom een prachtplaat voor Porter, die zijn populariteit alleen maar zal verbreden.”

Deel bericht

Laatste nieuws