Menu Sluiten
Avishai Cohen komt naar Het Concertgebouw

Concert Avishai Cohen Quartet verplaatst

Het concert van Avishai Cohen Quartet in Het Concertgebouw gaat aanstaande vrijdag niet door. Het concert is verplaatst omdat vrijdag in Het Concertgebouw iedereen van 10.00 uur tot 20.00 uur de gelegenheid krijgt om afscheid te nemen van burgemeester Eberhard van der Laan. De nieuwe datum van het concert van Avishai Cohen is maandag 16 april 2018.

Meer informatie over het afscheid van burgemeester Van der Laan vindt u hier

Avishai Cohen

Trompettist Avishai Cohen gaf zijn eerste concerten staand op een doos. Anders was de tienjarige simpelweg onzichtbaar te midden van de rest van zijn bigband. Inmiddels is deis­raë­liet een van de grootste jazztrompettisten ter wereld. Uitbundig getalenteerd, relaxt en vol ziel, classificeert de New York Times hem.Dat talent zit bij Avishai Cohen in de familie. Zo reisde hij met zus Anat (klarinet) en broer Yuval (saxofoon) de wereld over als The 3 Cohens. Op maandag 16 april 2018 komt hij met zijn eigen Avishai Cohen Quartet naar de Grote Zaal van het Concertgebouw.

Cross My Palm With Silver
Mijn dream team, zegt Avishai Cohen over zijn Avishai Cohen Quartet, waarmee hij zijn meest recente album Cross My Hand With Silver opnam. Een album met nieuwe stukken, waarop alle vier de leden van het kwartet gelijkwaardig zijn. Echt teamwork. ‘We zijn perfect in balans. Open, met volop ruimte voor improvisatie, tegelijkertijd zijn de composities heel specifiek, direct en doordacht’, aldus Cohen. Het Avishai Cohen Quartet bestaat naast zijn naamgever uit pianist Yonathan Avishai, bassist Barak Mori en drummer Nasheet Waits.

Klik hier voor informatie en kaarten.

Deel bericht

Laatste nieuws