Menu Sluiten

Amersfoort Jazz Club Nights van start met Hans Dulfer

Het jaarlijkse festival Amersfoort Jazz vindt dit jaar hoofdzakelijk online plaats- in november. Een groot aantal jazzmusici krijgt daarom al vanaf 8 juli de gelegenheid op te treden in podium De Observant, om te beginnen met Hans Dulfer.

Op weg naar de online editie van festival Rabobank Amersfoort Jazz (20-22 november) zit de organisatie niet stil. In samenwerking met JazzPodium Amersfoort worden vanaf 8 juli elke woensdag Amersfoort Jazz Club Nights georganiseerd in De Observant, waarbij spraakmakende artiesten uit de Nederlandse jazz een concert verzorgen.

Bij mooi weer vinden deze optredens plaats op de binnenplaats.

Ilja Reijngoud

Het spits wordt afgebeten op 8 juli door Hans Dulfer. Deze show is inmiddels uitverkocht. Daarna zijn artiesten als Eric Ineke & Tineke Postma, Deborah Carter & The Round Midnight Orchestra, Ilja Reijngoud & Bert Boeren, Miguel Rodriguez + guest, Alexander Beets & Koh Saxman, Saskia Laroo, Jazz aan de Amer met o.a. Ruud Breuls & Peter Tiehuis, Lou Guldemond & friends (met Boehlee en Delfos), Stormvogel Group & Oene van Geel aan de beurt.

Latin

Elke maand is een avond gereserveerd voor latin-muziek in samenwerking met festival Dias Latinos, een andere avond voor albumpresentaties van o.a. Margriet Sjoerdsma, Sun-Mi Hong en Kika Sprangers.

De concertreeks is een opmaat naar het online festival Rabobank Amersfoort Jazz in november.

Meer informatie over de concertreeks is te vinden op de websites van Amersfoort Jazz en De Observant. Reserveren voor het concert (entree € 10, aanvang 20:30 uur) is verplicht en kan via www.observant.nl. Het aantal plaatsen is beperkt.

(foto: Marco Barelds)

Deel bericht

Laatste nieuws

Nieuwe Jazzism uit

In de nieuwe Jazzism onder meer trompettist Ambrose Akinmusire, zangeres Lizz Wright en fenomeen John Zorn. Het nieuwste nummer van Jazzism ligt vanaf 9 februari

Lees verder »