Menu Sluiten

Aanstaande donderdag: Keep An Eye livestream

Het Keep an Eye The Records-event is jaarlijks een avondvullende show met publiek. Deze editie wordt live gestreamd. Je kunt donderdagavond om 20.00 inloggen en gratis genieten van livemuziek met Marta Arpini, Lucas Santana en Mo van der Does Motet.

De Keep an Eye Foundation geeft startende artiesten een flinke duw in de rug. Onder de noemer Keep an Eye The Records krijgen jaarlijks drie jonge jazzbands de kans om geheel kosteloos een album op te nemen. Op donderdag 27 januari presenteren de winnaars van Keep an Eye The Records 2020, te weten Marta Arpini, Lucas Santana en Mo van der Does (Motet), hun in 2021 opgenomen album, in het Bimhuis in Amsterdam. Dezelfde avond worden de drie nieuwe winnaars van The Records van dit jaar bekendgemaakt, aan wie volgend jaar de beurt is hun albums te presenteren.

Jazzalumni

De nieuwe winnaars van The Records 2022 worden eerder die dag uit zeven finalisten gekozen door de jury, bestaande uit musici en professionals uit het werkveld. De finalisten worden geselecteerd op basis van inzendingen van jazzalumni van de Nederlandse Conservatoria. De drie winnende bands krijgen een volledig gefinancierde cd-productie ter waarde van 10.000 euro.

Starters in de muziek

Keep an Eye ‘The Records’ is een project van de Keep an Eye Foundation. De Keep an Eye Foundation werkt samen met kunstvakopleidingen in heel Nederland en daarbuiten. De particuliere stichting zet zich in om jonge studerende muzikanten en kunstenaars te helpen bij de start van hun loopbaan. Met ‘The Records’ beoogt de Keep an Eye Foundation jaarlijks een aantal albumproducties van startende bands in Nederland financieel te ondersteunen en ze zo een vliegende start in hun loopbaan te kunnen bieden.

Vind hier de link voor de livestream op donderdag 27 januari om 20.00 uur.

Deel bericht

Laatste nieuws