Menu Sluiten
Becca Stevens & The Secret Trio

Becca Stevens & The Secret Trio

Becca Stevens & The Secret Trio
Ground Up Music
World/jazz
Becca Stevens slaat na haar album Wonderbloom (2020) de handen ineen met The Secret Trio. De samenwerking tussen Stevens en het drietal resulteert op het gelijknamige album in poëtische chamber music; een dialoog tussen traditionele klanken en een frisse, hedendaagse sound. Hiervoor is bassist Michael League als producer en songwriter deels verantwoordelijk. De wereldse klank van het drietal is niet alleen toe te schrijven aan hun bijzondere verfijnde instrumentatie, maar ook aan hun uiteenlopende wortels in Armenië, Turkije en Macedonië. Gecombineerd met de herkenbare stijl van Stevens levert dat open, verstilde en dromerige stukken op als Flow In My Tears, California en Eleven Roses en op ritmiek geënte werken als The Eye en Bring It Back. Een aangename ontmoeting tussen diverse werelden.
Angelique van Os

Deel bericht

Laatste recensies

Sigurd Hole

Sigurd Hole

Roraima Elvesang Worldjazz De Noorse contrabassist/componist Sigurd Hole heeft een directe connectie met de natuur, die hem inspiratie geeft om te musiceren en te componeren.

Lees verder »
Lucas Santana

Lucas Santana

Ambivalence Zennez Records Jazz Dat de composities van Lucas Santana gedreven worden door zijn gevoelens, weten we van zijn prachtige eerbetoon aan George Floyd op

Lees verder »