Menu Sluiten

Winnen: passe-partouts voor festival Sound of Europe in Breda

Sound of Europe brengt een verrassende mix van jazz, klassiek, funk en elektronica van Europese bodem naar Breda. Het festival is geworteld in improvisatie en laat daarbij een nieuw, fris geluid horen. Dit jaar spelen onder meer Artvark, Boi Akih en Eric Vloeimans. Jazzism geeft 3 x 2 passe-partouts weg!

Het festival vindt plaats op 14, 15 & 16 oktober, in Podium Bloos, en in de skatehal van PIER15.

Optredende artiesten zijn dit jaar onder meer Eric Vloeimans met de New Yorkse accordeonist Will Holshouser, Artvark Saxophone Quartet, speciaal voor deze editie op het podium met Matangi Quartet en de Amsterdamse zangeres Pitou.

Verder zijn te zien Eddy & The Ethiopians onder leiding van de Eindhovense saxofonist Edward Capel, pianist/componist Rembrandt Frerichs samen met topmusici uit een internationaal ensemble, de Zwitserse drummer Lucas Niggli met Jan Galega Brönnimann (Kameroen) op saxofoon/klarinet en Aly Keita (Mali) als grootmeester op de balafoon.

De band 4B2M bestaat uit muzikanten uit De Staat en Go Back To The Zoo, liefhebbers van hedendaagse fusion komen aan hun trekken bij GreyHeads, wereldse smeltkroesmuziek wordt geboden door Boi Akih, en de Franse harpiste Laura Perrudin.

Maar ook zijn te horen Frank van der Kooij & NDIO, voor een LP-presentatie met niet eerder uitgebracht livemateriaal samen met trombonist Robert Jarvis en wijlen bassist Hugh Hopper van Soft Machine. Sjoerd van Eijck’s OAK met een CD-presentatie van Aurora. Een Generation Next-programma met jong talent. De band Power to the Pipo sluit het festival met een gegarandeerd funky feestje af.

Passe-partouts en avondtickets voor Sound of Europe 2021 zijn online te bestellen.

Jazzism geeft 3×2 passe-partouts weg voor toegang tot alle drie de avonden via onze winactie.

Deel bericht

Laatste nieuws