Menu Sluiten

Video: Norah Jones is Playing Along met Questlove en Christian McBride

Zangeres en pianist Norah Jones maakt graag muziek met mensen. Dus begon ze haar eigen podcast om precies dat te doen. Voor deze speciale sessie heeft ze 2 gasten uitgenodigd: Questlove en Christian McBride.

Beiden komen uit Philadelphia en zijn elk op hun eigen manier titanen van de muziekscene geworden. In de podcast halen ze hilarische herinneringen op aan hun middelbareschooltijd herbeleven. Analyseren ze een aantal van hun grootste muzikale invloeden. En spelen samen met Norah geïnspireerde covers van onder meer D’Angelo.

Why Am I Treated So Bad

In de video een voorproefje van het plezier waarmee ze live het nummer Why Am I Treated So Bad spelen met tekst van Roebuck ‘Pops’ Staples.

Podcast

Norah Jones is een meervoudig Grammy-winnende zangeres en pianiste die graag muziek maakt met mensen, dus begon ze haar eigen podcast om precies dat te doen. Elke aflevering gaat ze met een andere gast om de tafel zitten voor geïmproviseerde muzikale samenwerkingen en openhartige gesprekken. Haar gasten komen uit alle lagen van de bevolking en elke muziekstijl en je weet nooit waar de liedjes hen zullen brengen.

Je vindt de podcast Norah Jones Is Playing Along op de podcast apps.

Foto: Shervin Lainez

 

 

Deel bericht

Laatste nieuws