Menu Sluiten

Video: Just Me van Vintage Dutch

De kop van Noord-Holland, daar zit iets in het drinkwater. Na The Tibbs is er al weer een fijne, nieuwe funk-, surf en soulband, Vintage Dutch. Het sfeervolle Just Me is de tweede single van de band.

Nadat zangeres Elsa Bekman The Tibbs verliet vanwege haar solocarrière, hielden The Tibbs audities met de moeilijke taak een passende frontman/vrouw te vinden.

Kim Berger was een van vocalisten die zich meldde. Bandleider, toetsenist en gitarist Paul Jonker was zo van haar onder de indruk dat hij haar vroeg om te komen zingen in een nieuw, door hem opgericht muzikaal project, Vintage Dutch.

De aanvankelijke doelstelling was wat losse ideeën op te nemen, maar al snel werd duidelijk dat er chemie was en Vintage Dutch was een feit. Afgelopen maanden werd er hard gewerkt aan nieuwe songs waarvan het debuut It Must Be Love begin november uitgebracht is.

Dat debuut is nu opgevolgd door de tweede single, met opnieuw de vocalen van Kim Berger.

In oktober van dit jaar verschijnt het debuutalbum van Vintage Dutch, getiteld In My Own Voice.

What do you want to do ?

New mail

Deel bericht

Laatste nieuws

Verslag: Music Meeting Festival

Tijdens het zonovergoten pinksterweekend bracht Music Meeting Festival een divers en sterk programma in Nijmegen. Veel energieke optredens van artiesten die verschillende genres aantrekkelijk samenbrengen.

Lees verder »