Menu Sluiten

Kijk en luister: nieuwe muziek van Selah Sue

Selah Sue is na een afwezigheid van 5 jaar terug met de single You, afkomstig van haar Bedroom EP.

De Belgische singer-songwriter werkte in de luwte aan vijf tedere nummers die in haar slaapkamer zijn geschreven en opgenomen. Ze produceerde het album volledig zelf en werd hierin bijgestaan door Kwes (Solange, Kelela).

Bedroom EP is een intiem project waarbij Selah Sue recht uit het hart spreekt. Zo bezingt ze de liefde voor haar twee kinderen in het openingsnummer You en staat ze met het nummer Always stil bij het ouder worden.

Selah Sue bracht haar eerste album Selah Sue uit in 2011. Op die plaat sprak ze met grote openheid over de depressie die haar kwelde tijdens haar tienerjaren. Tegelijkertijd groeide ze uit tot een van de popfenomenen van die tijd.

Prince

De opvolger, Reason uit 2015, bracht haar waardering van mensen als Prince en Cee-Lo Green en inspireerde een generatie.

Na vijf jaar is ze nu terug, op de leeftijd van 31 jaar, met een EP die intiemer voelt dan ooit te voren, maar tegelijkertijd is ze een oude bekende, met haar diepe, bijna hese stem. De songs schreef Selah Sue in de dagen na de geboorte van haar eerste kind.

(foto: Théo Gosselin)

Deel bericht

Laatste nieuws