Menu Sluiten

Jazzism Reviews Playlist  

Op Apple Music en Spotify staan nu playlists van de gerecenseerde albums in Jazzism. 

In de nieuwste editie van Jazzism magazine, nummer 2, staan 10 bladzijden met boeiende recensies van de nieuwste jazzalbums. Om jullie nog meer te laten genieten van de geweldige muziek die in deze editie wordt besproken, hebben we een speciale playlist samengesteld met nummers van de beoordeelde albums.

De Jazzism Reviews Playlist neemt je mee op een sonische reis door de verschillende stijlen en invloeden binnen de hedendaagse jazzwereld. Van swingende jazz klassiekers tot eigentijdse avant-garde. Deze playlist belicht de diversiteit en het vakmanschap van de artiesten die in Jazzism 2 worden besproken. Luister en ontdek welke artiesten dit keer indruk hebben gemaakt op onze recensenten.

Of je nu een doorgewinterde jazzfan bent of net begint met het ontdekken van deze muziekstijl, deze playlist biedt voor elk wat wils. Je zult genieten van de verrassende harmonieën, meeslepende improvisaties en de onmiskenbare groove die jazz zo uniek maakt.

Laat je meevoeren door de magie van jazz en ontdek nieuwe favorieten in de Jazzism Reviews Playlist. Veel luisterplezier!

Met dank aan Rovill

nbsp;

 

Deel bericht

Laatste nieuws