Menu Sluiten

Harderwijk viert vijf jaar Jazzdagen met Teus Nobel en Eric Vloeimans

,,Jazz gaat voor een belangrijk deel om de sfeer, daar moet je live bij zijn,’’ zei jazz-organisator Rini Brandsen recentelijk in dagblad De Stentor. En dat kan weer! Bij de jubileumconcerten ter gelegenheid van vijf jaar Jazzdagen Harderwijk, bijvoorbeeld.

Rini Brandsen is de man achter de  vereniging Jazz On The Corner in Harderwijk, die dit seizoen haar eerste lustrum viert.

Sinds 2017 organiseert de vereniging de Jazzdagen Harderwijk, in de even unieke als intieme Catharinakapel, hartje Harderwijk.

Dit jaar vindt er naast een serie concerten gedurende het hele seizoen op 8 juli tot en met 11 juli een speciaal jazzweekend plaats, met op alle vier dagen twee concerten van een artiest op de avond of middag.

Het programma ziet er als volgt uit:

Donderdag 8 juli: Teus Nobel – Tanto Amor

Vrijdag 9 juli: Eric Vloeimans & Juan Pablo Dobal – Viento Zonda

Zaterdag 10 juli: Rik van den Bergh – Is That So?

Zondag 11 juli: Ludovic Beier Trio (Fr.)

Verder ins het seizoen speelt er een keur aan nationale en internationale artiesten op in de Veluwse havenstad, zoals op 7en 8 oktober Emmet Cohen Trio (prijswinnaar Up & Coming Musician of the Year – USA) en op 18 november Enrico Pieranunzi & Bert Joris (uitgestelde cd-presentatie “Afterglow”).

Voor meer concerten en ticketverkoop: zie jazzdagen.nl

Deel bericht

Laatste nieuws

Nieuwe Jazzism uit

In de nieuwe Jazzism onder meer trompettist Ambrose Akinmusire, zangeres Lizz Wright en fenomeen John Zorn. Het nieuwste nummer van Jazzism ligt vanaf 9 februari

Lees verder »