Menu Sluiten

Bowers & Wilkins zet nieuwe standaard in draadloos geluid

Het toonaangevende audiomerk Bowers & Wilkins introduceert Formation: een nieuwe lijn draadloze audioproducten voor geluid overal in huis. Formation biedt een combinatie van hifi-geluidsweergave en gemak en brengt draadloze audio op het niveau waar Bowers & Wilkins bekend om staat.

Bowers & Wilkins draait al vijftig jaar mee in de top van de audiowereld. Tot nu toe waren alle luidsprekers van het merk bekabeld omdat dat garant staat voor de beste geluidskwaliteit. Door de audio engineering van Bowers & Wilkins en de nieuwe Formation Wireless Technology is dit vanaf nu ook draadloos mogelijk.

“De Formation range is technologisch de meest innovatieve lijn draadloze producten die wij tot nu toe hebben ontwikkeld. We verleggen de norm voor draadloos geluid en bewijzen dat de kwaliteit van bedrade verbindingen ook draadloos kan worden bereikt”, aldus Greg Lee, CEO van Bowers & Wilkins.

“Drie jaar geleden hadden we een droom: we wilden de vijftig jaar aan succesvolle geluidsgeschiedenis van Bowers & Wilkins combineren met de software expertise van Silicon Valley, om zo een eenvoudige gebruikerservaring te creëren die een ongelooflijke geluidskwaliteit zou bieden. Formation laat consumenten kennismaken met ongeëvenaarde draadloze geluidstechnologie en geeft een inkijkje in waartoe dit bedrijf op innovatiegebied in staat is. En dit is nog maar het begin. Er ligt nog zoveel meer op stapel”, aldus Gideon Yu, Co-Chairman van Bowers & Wilkins.

Ga voor meer informatie over de Formation Suite naar bowerswilkins.com

Deel bericht

Laatste nieuws

Nieuwe Jazzism uit

In de nieuwe Jazzism onder meer trompettist Ambrose Akinmusire, zangeres Lizz Wright en fenomeen John Zorn. Het nieuwste nummer van Jazzism ligt vanaf 9 februari

Lees verder »