Menu Sluiten

Typhoon en Jef Neve op Leuven Jazz

Van zaterdag 12 tot en met zondag 20 maart viert jazz hoogtij in Leuven. Editie vier van ‘Leuven Jazz’ is gevulder dan ooit tevoren: meer data, meer locaties en een pak exclusieve concerten. Zo strikten partners 30CC en Het Depot onder meer een speciale dubbele set van STUFF., exclusieve concerten van Dave Holland Trio en het Chris Potter Quartet en de release van André Brasseur & Band!

“Leuven Jazz is voor het publiek een ideale gelegenheid om op ontdekkingstocht te gaan: spannend voor wie het genre pas ontdekt, heerlijk thuiskomen voor de echte jazzcat. We trakteren niet enkel op een stevige muziekaffiche, de jazzy beats worden ook warm omarmd door film, expo en – voor het eerst – een jazzquiz”, aldus de organisatie

Alsof ze al die tijd buren waren maar het niet wisten van elkaar. Jef Neve, Belgisch pianofenomeen, en Typhoon, Nederlands hiphopgenie, staken bij toeval de landsgrenzen over en ontmoetten elkaar voor het eerst op het podium van Beste Buren en zonder repetitie was het er ineens: magie! Jef en Typhoon ontdekten elkaars muziek en werkten achter de schermen aan een live voorstelling. 

Meer info is te vinden op Leuven Jazz

 

Deel bericht

Laatste nieuws